10 års erfaring med traume- og parterapi​✔️

​Ekspert i chok- og traumeterapi✔️

​Ekspert i parterapi✔️

Jeg tilbyder online terapi via et krypteret program. Ring eller skriv for mere information​

​Vold - psykoterapeutisk behandling til voldsofre og skadevoldere

Har du været udsat for vold?

Er du offer for vold, og oplever du eftervirkninger som angst, mistillid, stress, eller manglende livslyst? Så vil et psykoterapeutisk behandlingsforløb helt sikkert kunne hjælpe dig med at  komme videre i dit liv og bearbejde eventuelle traumer eller andre voldsrelaterede psykiske lidelser.

​Gennem terapien vil du blandt andet få redskaber til:

  • At mærke efter, hvad du har brug for og lyst til
  • Hvordan du udtrykker dine behov, så de bliver hørt
  • At sige fra og sætte grænser over for omverdenen.

Hvad er vold?

​​​​​​Vold og overgreb kan opdeles i tre kategorier:

  • ​Fysisk vold kan beskrives som fysiske overgreb, korporlig afstraffelse, slag eller anden form for , hvor offeret rammes i hovedet eller direkte på kroppen.
  • Psykisk vold kan være følelsesmæssig afvisning, trusler om at blive forladt, trusler om straf, indespærring eller andet tilsvarende, eller om generel nedværdigende behandling. Manglende stimulering og at forhindre børns skolegang er ligeledes eksempler på psykisk vold.
  • ​Seksuel vold kan beskrives som hændelser, hvor den en person mod sin vilje udnyttes til at tilfredsstille en anden eller andres seksuelle behov. Seksuelle overgreb kan indbefatte samleje, anden kønslig omgang end samleje og blufærdighedskrænkelse. Seksuelle overgreb involverer ofte både fysisk og psykisk vold.

Har du krænket andre?

Har du svært ved at håndtere stress og kontrollere dine impulser? Kæmper du med en følelse af skam eller skyld,  som følge af overgreb på andre?  Så vil en psykoterapeutisk behandling kunne hjælpe dig.

​Behandlingen forløber som en samtale, hvor fokus er lagt på dig, dine behov og de redskaber, der kan bringe dig videre.

​Alle er velkomne hos mig

Psykoterapi er en videnskabeligt baseret behandlingsmetode, der har vist sin effektivitet ved at hjælpe mennesker gennem svære forhold i livet. Gennem psykoterapien kan du blandt andet lære at mærke, hvad du har brug for og lyst til, hvordan du udtrykker dine behov, så de bliver hørt, og at sige fra og sætte grænser over for omverdenen.

​Målet er at skabe positive forandringer i din livssituation gennem en øget indsigt i de vilkår og mønstre, som er bestemmende for dine handlemåder.​ Uanset om du er offer eller skadevolder, kan vi hjælpe dig videre med en psykologisk behandling.


​​I situationer, hvor voldelig adfærd truer din families velbefindende, vil et samtaleforløb, der inkluderer flere familiemedlemmer ofte være en god indgangsvinkel til et terapiforløb.

Hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Uanset om du bor du Nyborg eller en anden by på Fyn, så kom ind til mig hos AFEL Psykoterapi i Odense og få hjælp, hvis du har været udsat for vold eller udøvet vold på andre.

​Kontakt mig på telefon 31 12 58 70, e-mail afel@live.dk​ eller skriv til mig her hvis du vil høre mere om min terapi eller bestille en tid hos mig.

Skriv til mig her​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste maskiner, nyheder og andet

Følg os

​Firmaoplysninger

Rotenbergs

Mageløs 12, 2. tv
​5000 Odense C

​CVR: 30636996​

Kontakt os

Telefon: 31 12 58 70

E-mail: afel@live.dk