Altid studierabat

Vejen til et tilfredsstillende liv

Eksperter i chok- og traumeterapi

Mere end 10 års erfaring i branchen

FOMO – Fear Of Missing Out

Hos AFEL psykoterapi kan du gå i terapi og arbejde med FOMO. Du kan komme på klinikken i Fåborg eller i Odense. Der er også mulighed for tider i weekenden.

Går du rundt med en følelse af, stress, sorg, ængstelse når du oplever at gå glip af det fantastiske liv, du oplever de andre har? At du ikke når ret meget, ikke er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt; lige der hvor DET sker?

Føler du dig ofte mindre værdifuld end mange af dine venner og bekendte? Måske fordi du tror de lever et mere spændende og rigtigt liv?

Så lider du måske af FOMO. En kompleks tilstand, som handler om følelsen af at livet passerer lige forbi, uden at du får det vigtigste med.​

Hvad er FOMO?

FOMO er en følelsesmæssig tilstand, som er ubehagelig og kan være svær at bryde selv. Når FOMO fylder i din hverdag, slider det på selvværdet og begrænser din livsglæde.

Faktisk er den følelsesmæssige tilstand ikke ny, den er nok lige så gammel, som menneskeheden. Men den er blevet langt mere udbredt de sidste 25 år, vi har fået et ord for følelsen og heldigvis også en større forståelse for tilstanden.​

Få terapi til FOMO og få mere balance i hverdagen

​​På de sociale medier deler vi højdepunkter og små glæder med hinanden. Bagsiden af dette, er at man kan se andres dejlige øjeblikke og få en følelsesmæssig oplevelse af, at den andens liv, kun består af disse små perfekte glimt.

Langsomt kommer man til at få et skævt billede af, hvad det gode liv er. Man kan glemme eller undervurdere (måske endda devaluere?) egne højdepunkter. Hverdagen kan synes lidt grå og ligegyldig og samtidig stressende, fordi det bliver svært at sige nej, selv om man trænger til en pause.

FOMO er kompleks. Men heldigvis kan du gøre noget ved det. I terapien arbejder vi med, at du finder glæden i dit liv, genvinder dit selvværd og at du får muligheden for at flytte dig fra FOMO mod mere JOMO – Joy Of Missing Out.

Fylder FOMO i din hverdag, så er du velkommen til at kontakte os via sms, telefon, mail eller ved at udfylde kontaktformularen. Vores kontakt informationer finder du nederst på siden.

Du er altid velkommen med det, der vigtigt for dig.

Line og Kristine

​Det er aldrig for sent at få det liv du ønsker. Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan hjælpe.

​Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du yderligere spørgsmål om de forskellige ydelser vi tilbyder, kan du udfylde vores kontaktformular.​

Kontakt Line i Odense her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Vores adresse

Line Rotenberg | Kristine Wiinberg

Filosofhaven 40C, 1. sal, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

​Line Rotenberg

Telefon: 31 12 58 70

E-mail: afel-line@protonmail.com

Følg os på sociale medier

facebook (1)  youtube (3)  instagram-sketched (1)

Se videoer om:

Vi er medlem af:

medlem af psyko

somatic-experiencing-logo-2018