Vold​

Altid studierabat

Vejen til et tilfredsstillende liv

Eksperter i chok- og traumeterapi

Mere end 10 års erfaring i branchen

Har du været udsat for vold?

Er du offer for vold, og oplever du eftervirkninger som angst, mistillid, stress, eller manglende livslyst? Så vil et psykoterapeutisk behandlingsforløb helt sikkert kunne hjælpe dig med at komme videre i dit liv og bearbejde eventuelle traumer eller andre voldsrelaterede psykiske lidelser.

​Gennem terapien vil du blandt andet få redskaber til:

  • At mærke efter, hvad du har brug for og lyst til
  • Hvordan du udtrykker dine behov, så de bliver hørt
  • At sige fra og sætte grænser over for omverdenen.

Hvad er vold?

​​​​​​​Vold og overgreb kan opdeles i tre kategorier:

  • ​Fysisk vold kan beskrives som fysiske overgreb, korporlig afstraffelse, slag eller anden form for fysisk vold, hvor offeret rammes i hovedet eller direkte på kroppen.
  • Psykisk vold kan være følelsesmæssig afvisning, trusler om at blive forladt, trusler om straf, indespærring eller andet tilsvarende, eller om generel nedværdigende behandling. Manglende stimulering og at forhindre børns skolegang er ligeledes eksempler på psykisk vold.
  • ​Seksuel vold kan beskrives som hændelser, hvor den en person mod sin vilje udnyttes til at tilfredsstille en anden eller andres seksuelle behov. Seksuelle overgreb kan indbefatte samleje, anden kønslig omgang end samleje og blufærdighedskrænkelse. Seksuelle overgreb involverer ofte både fysisk og psykisk vold.

Har du krænket andre?

Har du svært ved at håndtere stress og kontrollere dine impulser? Kæmper du med en følelse af skam eller skyld, som følge af overgreb på andre? Så vil en psykoterapeutisk behandling kunne hjælpe dig.

​Behandlingen forløber som en samtale, hvor fokus er lagt på dig, dine behov og de redskaber, der kan bringe dig videre.

​​Alle er velkomne hos os

​​Psykoterapi er en videnskabeligt baseret behandlingsmetode, der har vist sin effektivitet ved at hjælpe mennesker gennem svære forhold i livet. Gennem psykoterapien kan du blandt andet lære at mærke, hvad du har brug for og lyst til, hvordan du udtrykker dine behov, så de bliver hørt, og at sige fra og sætte grænser over for omverdenen.

​Målet er at skabe positive forandringer i din livssituation gennem en øget indsigt i de vilkår og mønstre, som er bestemmende for dine handlemåder.​ Uanset om du er offer eller skadevolder, kan vi hjælpe dig videre med en psykologisk behandling. 

​​I situationer, hvor voldelig adfærd truer din families velbefindende, vil et samtaleforløb, der inkluderer flere familiemedlemmer ofte være en god indgangsvinkel til et terapiforløb.

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Uanset om du bor du Fåborg, Odense eller en anden by på Fyn, så kom ind til os hos AFEL Psykoterapi og få hjælp til at komme videre, hvis du har været udsat for vold eller udøvet vold på andre.

Kontakt os på telefon eller e-mail, hvis du vil høre mere om vores terapi eller bestille en tid hos os.

​Det er aldrig for sent at få det liv du ønsker. Kontakt os i dag for at høre hvordan vi kan hjælpe.

​Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du yderligere spørgsmål om de forskellige ydelser vi tilbyder, kan du udfylde vores kontaktformular.​

Kontakt Line i Odense her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Vores adresse

Line Rotenberg | Kristine Wiinberg

Filosofhaven 40C, 1. sal, 5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

​Line Rotenberg

Telefon: 31 12 58 70

E-mail: afel-line@protonmail.com

Følg os på sociale medier

facebook (1)  youtube (3)  instagram-sketched (1)

Se videoer om:

Vi er medlem af:

medlem af psyko

somatic-experiencing-logo-2018