10 års erfaring med traume- og parterapi​✔️

​Ekspert i chok- og traumeterapi✔️

​Ekspert i parterapi✔️

Jeg tilbyder online terapi via et krypteret program. Ring eller skriv for mere information​

Somatic Experience® hjælper dig videre efter chokket

​Somatic Experience® er en skånsom terapeutisk metode, hvor der arbejdes med chok og traumer. Somatic Experience® er udviklet af Peter Levine, som er medicinsk biofysiker, psykolog og forfatter til en lang rækker bøger - herunder Væk Tigeren.

Når du udsættes for chok, forekommer der en naturlig højaktivering af nervesystemet, som udløser en reaktion - blandt andet at kæmpe, flygte eller fryse. Hvis du udsættes for en fare, som er for overvældende til kamp eller flugt, fryser du i stedet. Dette kan Somatic Experience® hjælpe med.

Chok kan forekomme ved for eksempel:

  • fald
  • operationer
  • ulykker
  • vold
  • seksuelle overgreb
  • voldsom afvisning, f.eks. fyring, mobning eller skilsmisse
  • relationstraumer, dvs. i kontakten til mennesker, som står os nær

Få terapi til nervesystemet gennem Somatic Experience®

​Hvorvidt et chok bliver til et traume, afhænger af, hvordan du kommer videre efter et frys. Hvis ikke kroppens naturlige chok-cyklus fuldendes, risikerer du, at det bliver siddende i nervesystemet.

Udsættes du i de følgende år for en lignende situation, som kroppen opfatter som farlig, kan du derfor opleve at blive angst, handlingslammet, aggressiv eller trist - selv om du er i sikkerhed.

​Får du ikke bearbejdet et traume, risikerer du altså at udvikle stress, angst, depression og PTSD.

Under Somatic Experience® terapien arbejder jeg med nervesystemet. Kroppen får i eget tempo lov til at gøre sine reaktioner færdige, så nervesystemet kan genfinde sin naturlige balance.

Kontakt mig i dag og få hjælp

Det er aldrig for sent at bearbejde et traume. Derfor kan du altid komme til AFEL Psykoterapi, hvis du har brug for Somatic Experience® til at komme videre. Kom til mig hvis du bor i Odense, Nyborg eller et andet sted på Fyn. 

Kontakt mig på telefon 31 12 58 70 eller udfyld kontaktformularen herunder, hvis du har brug for hjælp til at komme over dit chok. Jeg hjælper dig igennem din traume ved hjælp af ​Somatic Experience® (SE-terapi). Du kan også skrive til mig på e-mail afel@​live.dk.

Skriv til os her​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste maskiner, nyheder og andet

Følg os

​Firmaoplysninger

Rotenbergs

Mageløs 12, 2. tv
​5000 Odense C

​CVR: 30636996​

Kontakt os

Telefon: 31 12 58 70

E-mail: afel@live.dk