​✔ 10 års erfaring med traume- og parterapi ✔ Ekspert i chok- og traumeterapi ✔ Ekspert i parterapi

Jeg tilbyder online terapi via et krypteret program. Ring eller skriv for mere information​

DRØMME​

Drømme har flere funktioner. Når vi drømmer, får vi ryddet op i dagens oplevelser. Dagen bliver afsluttet og det der skal gemmes, bliver gemt.​

Vores drømme giver os derudover muligheden for at kigge på beskeder og impulser fra vores underbevidsthed. Disse drømme kan med stor fordel bruges i terapien.

Vil du gerne blive bedre til at huske dine drømme? Eller slippe af med gentagne mareridt?

Første skridt er at tage en fast beslutning om at huske dine drømme. Gentag den for dig selv hver aften, inden du sover. Det er en god ide, at have papir og blyant ved sengen. Når du vågner efter en drøm, kan du så prøve at blive liggende helt stille (når vi bevæger os risikerer vi at "miste" drømmen) og gennemgå drømmen i tankerne. Herefter skriver du drømmen ned, muligvis bare nogle stikord. Det bliver lettere efter nogle uger.

Når du arbejder med dine drømme, så husk at drømmen er din! Jeg kommer gerne med hjælp og støtte til fortolkninger og forståelse af dine drømme, men drømmen er din.

Du er velkommen til at tage dine drømme med i terapien.​ Kontakt mig på telefon 31 12 58 70 eller e-mail afel@live.dk for at høre mere.

​"Drømme er kongevejen til det ubevidste"

- Sigmund Freud​

Skriv til mig her​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste maskiner, nyheder og andet

Følg os

​Firmaoplysninger

Rotenbergs

Mageløs 12, 2. tv
​5000 Odense C

​CVR: 30636996​

Kontakt os

Telefon: 31 12 58 70

E-mail: afel@live.dk