​Parterapi kan gøre dit forhold spændende igen​

​​I alle forhold opstår der problemer før eller siden, som kan og bør, afhjælpes med parterapi. Nogle par har blot få problemer, mens andre har mange. Ligeledes har nogle nemt ved at komme over dette, mens andre aldrig føler, at de er, hvor de burde være. Dette kan lige så vel opstå i et nyt forhold som i et, der har varet størstedelen af et liv. Derfor kan parterapi være med til at hjælpe alle slags par.

Mange konflikter kan løses med en parterapeut

Der er mange forskellige årsager til, hvorfor man bør gå i parterapi hos os, centralt i Odense på Fyn.

Det kan for eksempel være for at:

  • finde sammen igen efter et brud eller en periode med dårlig kontakt
  • opnå et tilfredsstillende sexliv
  • arbejde for at opleve færre konflikter
  • løse tilbagevendende konflikter
  • blive bedre til at lytte til hinanden
  • afklare, om I har en fremtid sammen
  • skilles, men stadig kunne tale godt sammen og samarbejde​

I kan "finde gnisten" igen gennem parterapi

Parterapi kan være vejen frem for jer, da det kan være svært at se, hvordan man skal finde tilbage til forholdets perfekte stadie igen, når først en konflikt er opstået, eller en skade er sket.

Parterapi gør det muligt at "finde hinanden" igen, da den hjælper jer til at kunne tale om, hvad det er, I hver især ønsker, og gerne vil have ud af forholdet, eller hvordan I løser jeres uoverensstemmelser.

Hvis forholdet skranter, sexlivet halter, eller tingene bare ikke er, som de var engang, så kan det være en god idé at prøve parterapi. På vores klinik i Odense på Fyn kan I altid komme ind for at tale med både vores parterapeuter og hinanden.

Tøv ikke med at redde dit parforhold, vi har stor respekt for det private, og udviser altså stor diskretion i forhold til jeres liv uden for vores terapeutlokaler. I kan finde parterapi priser lige her.

Kontakt os på telefon 31 12 58 70, e-mail afel@live.dk​ eller skriv til os her hvis I vil høre mere om vores parterapi eller bestille en tid.

Skriv til os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Rotenbergs

Vestergade 90, 1. sal, 

Boligpassagen

5000 Odense C

CVR: 30636996

Kontakt os

Telefon: 31 12 58 70

E-mail: afel@live.dk