10 års erfaring med traume- og parterapi​✔️

​Ekspert i chok- og traumeterapi✔️

​Ekspert i parterapi✔️

Jeg tilbyder online terapi via et krypteret program. Ring eller skriv for mere information​

​Parterapi kan gøre dit forhold spændende igen​

​​I alle forhold opstår der problemer før eller siden, som kan og bør, afhjælpes med parterapi. Nogle par har blot få problemer, mens andre har mange. Ligeledes har nogle nemt ved at komme over dette, mens andre aldrig føler, at de er, hvor de burde være. Dette kan lige så vel opstå i et nyt forhold som i et, der har varet størstedelen af et liv. Derfor kan parterapi være med til at hjælpe alle slags par.

Mange konflikter kan løses med en parterapeut

Bor I i Odense, Nyborg eller i en anden by på Fyn, så er der mange forskellige årsager til, hvorfor I kan få gå nytte af at gå i parterapi hos mig.

Det kan for eksempel være for at:

  • finde sammen igen efter et brud eller en periode med dårlig kontakt
  • opnå et tilfredsstillende sexliv og få gnisten tilbage
  • arbejde for at opleve færre konflikter
  • løse tilbagevendende konflikter
  • blive bedre til at lytte til hinanden
  • afklare, om I har en fremtid sammen
  • undgå vold i parforholdet
  • skilles, men stadig kunne tale godt sammen og samarbejde​

I kan "finde gnisten" igen gennem parterapi

Parterapi kan være vejen frem for jer, da det kan være svært at se, hvordan man skal finde tilbage til forholdets perfekte stadie igen, når først en konflikt er opstået, eller en skade er sket.

Parterapi gør det muligt at "finde hinanden" igen, da den hjælper jer til at kunne tale om, hvad det er, I hver især ønsker, og gerne vil have ud af forholdet, eller hvordan I løser jeres uoverensstemmelser.

Hvis forholdet skranter, sexlivet halter, eller tingene bare ikke er, som de var engang, så kan det være en god idé at prøve parterapi. På min klinik i Odense, nær Nyborg, på Fyn kan I altid komme ind for at tale med både mig som parterapeut, men vigtigst af alt også hinanden.

Tøv ikke med at redde dit parforhold. Jeg har stor respekt for det private, og udviser altså stor diskretion i forhold til jeres liv uden for mine terapeutlokaler.

Hvad koster parterapi? Prisen er fast for en hel eller halvanden times parterapi. Se priser på parterapi i Odense - klik her

Kontakt mig for løsningsorienteret parterapi i Odense​

Kontakt mig på telefon 31 12 58 70, e-mail afel@live.dk​ eller skriv til mig her hvis I vil høre mere om hvordan jeg kan hjælpe jer med parterapi og løsning af konflikter i parforholdet. I er naturligvis altid velkomne til at kontakte mig for at bestille en tid til parterapi i Odense C.

Er din partner ikke klar til at deltage i et forløb med en parterapeut? Kontakt mig endelig og få en snak om hvordan du kan få din partner med på idéen om at deltage i parterapi for at forbedre eller måske endda redde jeres parforhold.

Skriv til mig her​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste maskiner, nyheder og andet

Følg os

​Firmaoplysninger

Rotenbergs

Mageløs 12, 2. tv
​5000 Odense C

​CVR: 30636996​

Kontakt os

Telefon: 31 12 58 70

E-mail: afel@live.dk